Sant Joan Despí

Antoni Poveda escollit candidat a l’Alcaldia de Sant Joan Despí per unanimitat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Poveda opta a la reelecció desprès que un centenar de militants del PSC de Sant Joan Despí donessin suport a la seva candidatura.

El passat dilluns 18 d’abril l’assemblea local del PSC de Sant Joan Despí va escollir a l’Antoni Poveda candidat a l’alcaldia. Poveda va obtenir el suport unànime de tots i totes les militants que van assistir a l’assemblea.

La primera secretària del PSC de Sant Joan Despí, la Belén García, va defensar la proposta de la comissió executiva considerant que la candidatura de l’Antoni Poveda era la millor garantia d’obtenir uns bons resultats a les properes eleccions municipals i continuar treballant per Sant Joan Despí.

Per la seva banda, l’Antoni Poveda va agrair la confiança que l’Agrupació local a depositat en ell per a liderar de nou la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig. No va voler obviar que, primerament, ens presentarem a unes eleccions generals convocades per al proper 28 d’abril desprès que el PP, C’s, ERC i PDCAT votessin en contra dels pressupostos socials del govern de Pedro Sánchez.

“Ha estat una oportunitat perduda de millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes” va manifestar Poveda afegint que ara és el moment d’escollir entre un govern a Espanya que governi per a tots i totes o aquelles opcions que només pretenen governar per a una part de la societat.

En clau municipal va voler posar de manifest la magnifica ciutat que tenim, la qualitat dels espais públics, els equipaments culturals, cívics i esportius, la seguretat, el nivell de vida i molts altres aspectes que fan de la nostra ciutat una ciutat amb un molt alt nivell de vida. “Això ha estat gràcies a un magnífic grup municipal de regidors i regidores que té el nostre projecte” va afirmar Poveda. Es va comprometre a continuar treballant per fer de la nostra ciutat una ciutat per viure i treballar de la que tots i totes ens sentim orgullosos i orgulloses.