Sant Joan Despí

“Catalunya som totes i tots, i no acceptarem que es divideixi el nostre poble”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta diu al míting final a Cornellà que “la reconciliació que proposem els socialistes és sincera i genuïna”, davant “la revenja” que vol C’s

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha fet aquest vespre la darrera crida al vot per als socialistes, que ha erigit en l'única papereta que assegura “la reconciliació real i que no es divideixi el poble català”, en contrast amb la “revenja” que proposa Ciutadans.

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat ha participat en el míting final del seu partit a Cornellà, davant més de 700 persones, acompanyat de l'expresident del Parlament Europeu Josep Borrell, la número 2 de la candidatura socialista, Eva Granados, i l'alcalde de la ciutat, Antoni Balmón, entre d'altres. "Quan hi ha revenja no hi ha reconciliació. Quan hi ha falta de respecte no hi ha reconciliació. Quan es busca la derrota d'altres no hi ha reconciliació. La reconciliació que proposem és sincera i genuïna”, ha dit el líder del PSC.

Exhibint la papereta de la seva candidatura, ha explicat que optar per ella “significa recuperar el respecte per totes les idees, per totes les persones, la consideració que Catalunya som totes i tots, i no acceptarem que es divideixi el nostre poble”.