Sant Joan Despí

El Parlament garantirà el servei de control de mosquits al Baix Llobregat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Tots els grups han votat a favor de la proposta del PSC que demanava garantir el pagament del servei per aquest any i establir un conveni sobre el finançament dels anys futurs.

El Parlament ha aprovat per unanimitat la proposta del PSC que farà possible garantir el pagament del servei del control de mosquits a la comarca pel 2016 i establir un conveni entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i el govern per tal de garantir el cofinançament a través dels pressupostos ordinaris de la Generalitat de Catalunya ens exercicis futurs.

La diputada Eva Martinez ha manifestat la importància de mantenir a la comarca “el servei de control de mosquits en la detecció, coneixement i tractament dels problemes plantejats pel mosquit tigre, sobretot en la transmissió de malalties com el Chikunguya, Dengue i Zika, que tant han alarmat a la ciutadania en els últims mesos”.

A més, PSC i JXS han presentat una esmena conjunta per actualitzar la situació del finançament del servei davant el compromís verbal del conseller Antoni Comin i l’acord sobre el pagament de les despeses de 2015 amb la Diputació de Barcelona.