Sant Joan Despí

Els nostres valors

  • Actualitzat:
  • Creat:

Article de la Primera Secretària del PSC Sant Joan Despí, Belén García

Estem vivint un moment excepcional, diferent de quelcom que hem conegut en les darreres dècades, tant inesperat com colpidor.
El sentiment de tristor per les pèrdues esdevingudes del Covid-19 i la situació de confinament, conviu amb l'orgull de formar part d'aquests veïns i veïnes que estan responent amb el seu esforç, solidaritat i civisme.

La fragilitat que pot esdevenir per un moment com aquest, només es pot combatre amb aquesta actitud ciutadana d'una banda. D'altre, construint des de les administracions models forts i assentats que garanteixin la protecció social.

Apostant per una sanitat pública amb prou recursos i un sistema educatiu dotat per atendre la diversitat i superar l'escletxa digital.
També ens preocupa especialment la situació que pateixen moltes dones que es veu agreujada aquests dies. Cal amb urgència un canvi social, garantint la seguretat de les dones.

El nostre compromís amb aquest model, ens encoratja a continuar treballant plegats per assolir aquesta fita. Rescabalà tots els dèficits del passat que ara s'han evidenciat. Tots ells fruit de la manca d'inversions en aquells àmbits que garanteixen la igualtat d'oportunitats

El municipalisme ha estat sempre la política de proximitat, dels ciutadans i ciutadanes amb noms i cognoms.

És en aquest sentit, malgrat que les tasques que ens ocupen sovint vam més enllà de les nostres competències, continuarem esmercem tots els recursos al nostre abast per recuperar com més aviat millor la salut, la seguretat, la confiança, l'educació, l'economia… i retornar la normalitat de les nostres viles.

No ens manca la voluntat de treball, ni la confiança en el futur! Comptem amb el millor recurs que es pot tenir, el capital humà de tots i totes les persones que confien en el nostre projecte.

Sabem que el camí no serà lliure d'algunes dificultats, però les entomarem com sempre., amb propostes pensades i treballades per sumar, per garantir que ningú quedi enrere.
La nostra societat ha de ser justa socialment i sostenible econòmicament. Treballem pel futur, però atenen el present.

Des de la ciutat, continuem treballant per gestionar l'emergència. Atendre les necessitats dels nostres veïns i veïnes és la nostra prioritat. Garantir el menjar dels petits i els més grans, fer un acompanyament diari per combatre la solitud, promoure l'oferta de programes culturals i esportius a les xarxes i posar en marxa mesures econòmiques de primer impacte, entre altres, són les tasques que ens ocupen.


Aquests són els nostres valors!