Sant Joan Despí

La ciutat sensible. Bones festes!

  • GRUP MUNICIPAL PSC-CP
  • Actualitzat:
  • Creat:

Article del grup municipal del PSC-CP al Butlletí municipal del mes de desembre.

En només quatre dies de diferència hem celebrat el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida i el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. També hem dut a terme un munt d’activitats a tota la nostra ciutat al voltant de la Marató de TV3 i de la lluita contra el càncer.

Sant Joan Despí és una ciutat sensible a totes aquestes manifestacions i reivindicacions perquè plegats i plegades hem construit una ciutat millor que contribueix a fer del món, un lloc millor, perquè sabem que l’educació ho mou tot i ho millora tot; perquè sabem que la investigació i el coneixement ens donaran qualitat de vida i oportunitats, durant aquests dies destacats, i durant tot l’any.

Una ciutat sensible és una ciutat que té cura d’aquests aspectes i és una ciutat que posa a les persones al centre del seu pensament com a principal objectiu, una ciutat que pensa en tothom siguin quines siguin les seves circumstàncies, necessitats i anhels.

I aquesta ciutat sensible és el nostre objectiu prioritari, no com d’altres formacions polítiques que estan més amoïnades pel que passa fora de la ciutat (polèmiques estèrils, debats innecessaris, frases buides, gesticulacions exagerades,…) que dins.

Des del PSC de Sant Joan Despí us volem dir que continuarem treballant sempre per aquesta ciutat que tan estimem i pels seus veïns i les seves veïnes, amb la sensibilitat, la il·lusió, l’empenta i el sentit comú que ens caracteritza, des de la proximitat i comptant amb tots i totes.

Us desitgem que passeu un bon Nadal i millor any nou 2019 ple de màgia.