Sant Joan Despí

Més de 250 persones participen en l'acte de suport al candidat del PSC a Sant Joan Despí

  • Actualitzat:
  • Creat:

L'actual alcalde, Antoni Poveda, assegura que "la política útil és la que arriba a consensos amb una visió compartida de futur"

El Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí es va omplir ahir per fer costat al candidat socialista a la reelecció, Antoni Poveda. Més de 250 persones van voler acompanyar a l'actual alcalde, qui assegurava creure en la "política útil", que és la que "arriba a consensos amb una visió compartida de futur".  

En les eleccions celebrades fa quatre anys, el PSC va aconseguir mantenir intacta la seva majoria absoluta. Amb 11 regidors, els socialistes han liderat el govern municipal durant aquest última legislatura, tot i Poveda sempre ha obert la porta a totes els grups polítics que hagin volgut sumar-s'hi. De fet, ICV-EUiA (que en aquesta convocatòria electoral es presenta sota el paraigua de Sant Joan Despí En comú-En Comú Guanyem) i l'antiga CiU (avui denominada Junts per Sant Joan Despí) han format part del seu equip durant els últims mandats.  

Poveda s'ha tornat a comprometre a "portar endavant el programa" i a "fer possible tots els avenços". L'alcaldable socialista es va mostrar molt agraït pel suport rebut durant tot aquest temps, reconeixent davant els seus conciutadans que "sense vosaltres tot el que avui és Sant Joan Despí no hauria estat possible: un municipi de referència en l'entorn metropolità".  

El candidat del PSC també va voler fer una crida a la mobilització aquest proper 26 de maig. "Volem que sigui una jornada participativa, on tothom voti amb il·lusió pel futur de Sant Joan Despí", manifestava.

Notícia publicada a elFar.cat el dimecres 15 de maig de 2019