Sant Joan Despí

Poveda: “El PSC és el millor partit per governar les ciutats pensant en el que és millor per a les persones”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els i les responsables de les agrupacions socialistes del Baix Llobregat s’han reunit avui per finalitzar el curs polític i parlar de les línies de treball de cara a les properes eleccions municipals.

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat ha valorat molt positivament el treball que els i les regidores, alcaldes i alcaldesses, estan fent als municpis i  de cara a les properes eleccions municipals ha recordat que “el PSC és el millor partit per governar les ciutats pensant en el que és millor per a les persones”.

Poveda ha fet un resum de la situació política actual, valorant que el govern de Pedro Sánchez en pocs mesos ha “sabut demostrar que es pot governar amb intel·ligència i coherència, solucionant els problemes dels i les ciutadanes”.

La nova situació política amb Pedro Sánchez al capdavant del govern, ja ha demostrat un canvi en l’actitut del govern d’Espanya amb els municipis. Un fet que segons Poveda, “també ajudarà al bon funcionament dels ens locals”.

En aquest sentit, els i les responsables de les agrupacions han reclamat que la Generalitat “doni resposta a les necessitats dels municipis del Baix Llobregat”. Tal com ha explicat Poveda “en els darrers anys, la gestió de la Generalitat havia quedat aturada. Ara és el moment que retorni la tasca de govern”.

A la reunió, els i les responsables socialistes han destacat temes que necessiten polítiques públiques urgents com són: l’habitatge, l’oferta de places a escoles bressols, les infraestructures que resten aturades i sobretot la seguretat dels i de les ciutadanes. Les estadístiques constaten un increment delictiu a la comarca i “és urgent que la Generalitat doti de recursos als municipis per poder fer-hi front” han conclòs.