Sant Joan Despí

Poveda: “És urgent elegir un nou govern perquè Catalunya torni a ser puntera”

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’executiva del PSC del Baix Llobregat demana que el bloc que va guanyar les darreres eleccions a Catalunya formi immediatament un nou govern.

El Primer Secretari del PSC del Baix, Antoni Poveda considera que “pel bé de Catalunya i de tots els catalans i catalanes, no es pot esperar més a tenir un govern efectiu, que prengui decisi­ons que governi pensant en el bé del conjunt de la ciutadania”. Segons Poveda, “és imprescindible que els qui tenen capacitat de constituir un govern, Junts per Catalunya i ERC, siguin capaços de trobar una persona candidata a presidir la Generalitat”. A més, el Primer Secretari ha remarcat que “caldria que fos una proposta capaç d’aconseguir una àmplia majoria, una persona d’ampli consens que permeti que Catalunya torni a ser puntera i motor. Un govern que retorni la normalitat política, social i econòmica a Catalunya”.

El PSC ha lamentat també la pèrdua d’oportunitats, en un moment en que l’economia torna a créixer al país, “s’estan posant en risc moltes possibilitats per a Catalunya, la ciutadania necessita avançar amb propostes progressistes i deixar de retrocedir en drets, inversions, turisme, comerç, serveis...”.

Segons l ‘executiva comarcal “estem parlant de més dos anys sense afrontar els problemes del país” i per aquest motiu “és fonamental que hi hagi govern entre altres coses, perquè els ajuntaments necessiten un interlocutor vàlid, efectiu i capacitat per impulsar projectes de país als nostres municipis”.

En aquest sentit, Poveda ha afegit que “si es constitueix un govern que tingui la prioritat de governar al servei del conjunt del país, de tots els ciutadans i ciutadanes, ens tindrà al seu costat”.