Sant Joan Despí

Poveda:"Tenim una ciutat amb molts projectes en marxa, una realitat que contrasta amb la inacció del govern de la Generalitat"

  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta ha manifestat la seva satisfacció en escoltar discursos arrelats als problemes de la gent i alcaldes que treballen per donar-hi resposta.

Ahir els i les socialistes de Sant Joan Despí van realitzar una assemblea oberta al Centre Cívic de Les Planes a la que van assistir més de 250 veïns i veïnes de la ciutat. L'assemblea va comptar amb les intervencions de la primera secretària del PSC de Sant Joan Despí, la Belén García, el primer secretari del PSC, el Miquel Iceta, i l'Alcalde de la ciutat, l'Antoni Poveda.

La Belén García va obrir l'assemblea remarcant la feina que el PSC realitza cada dia al Parlament de Catalunya en un dia en què ERC i el PSC van votar en contra de l'admissió de la delegació de vots dels diputats suspesos de JxC. Tanmateix, ha reclamat al Govern de la Generalitat que es posi a treballar per resoldre els problemes de les persones, "mentre el Govern continua paralitzat per la seva estratègia independentista els serveis públics continuen deteriorant-se".

Per la seva part, l'Antoni Poveda ha volgut mostrar la seva preocupació per l'actual crisi de valors que viu el món i l'ascens dels populismes i partits d'ultradreta que entren als parlaments nacionals. Al mateix temps ha fet valdre la nova etapa que s'ha obert amb el nou govern d'Espanya iniciant una fase de diàleg amb el Govern de la Generalitat.

Poveda ha denunciat l'estratègia dels partits independentistes que, suposadament, volen construir la república des dels municipis i ha posat en relleu la veritable motivació dels governs socialistes, governar per al benestar de les persones. "Tenim una ciutat amb molts projectes en marxa, una realitat que contrasta amb la inacció del govern de la Generalitat" ha defensat Poveda.

Miquel Iceta, finalment, confessa estar molt cansat de la situació que viu el Parlament actualment. Per a ell "és refrescant escoltar discursos arrelats als problemes de la gent". Per a Iceta és el moment de deixar de banda els extrems i avançar en un millor autogovern i un millor finançament que es tradueixi en uns millors serveis públics.